Spring over kort (Tryk Enter)

Grunde
Boliggrunde i Bælum - Elmesvinget

Et aktivt liv - sammen

Bælum

I den østlige del af Rebild Kommune ligger Bælum omkranset af lyngklædte bakker og skov. Selve byen er præget af hyggelige, snoede og bakkede gader og ældre, vedligeholdte huse med karakter. 

På kanten af byen finder du den smukke bøgeskov Bælum Sønderskov, som hele året rundt indbyder til vandre-, løbe- og mountainbiketure og udflugter på hesteryg. 

 Dam

Stærkt fællesskab  

Byens cirka 800 indbyggere vægter fællesskabet højt. Her er masser af aktiviteter både i byens mange idrætsforeninger og på Bælum Skovpavillon, hvor kendte musikere giver koncerter. 

Bælum-borgernes engagement er i en klasse for sig selv! Byens indbyggere er gået sammen om i fællesskab at få opført et helt nyt butikshus. Det lykkedes for lokale kræfter at sælge anparter for mere 2,8 mio. kr. på godt fire uger, da der skulle rejses penge til nye lokaler til den lokale købmand. Den lokale købmand er nu flyttet ind med fokus på frugt, grønt, kød og varer fra producenter i nærheden. 

 Skovpavillionen

Skoler og pasningsmuligheder 

I Bælum er der kommunal dagpleje og mulighed for privat børnepasning. Derudover er der i byen Børnehaven Kildehaven. Bælum Skole danner gode rammer om uddannelse for børn til og med 9. klasse og har tilknyttet SFO. 

Indkøb  

I Bælum findes en Spar-købmand, et pizzeria samt flere andre erhverv. 

 Spar butik

Idræt og foreninger: Læs mere på www.forening.rebild.dk 

Rebild Kommune: Læs mere på www.rebild.dk 

Byen har en gruppe på Facebook som du kan finde her: https://www.facebook.com/groups/182205448473232