Spring over kort (Tryk Enter)

Grunde
Boliggrunde i Blenstrup - Brøndparken

Blenstrup

Blenstrup finder du i det nordøstlige hjørne af Rebild Kommune. Her er højt til himlen og åbne vidder lige uden for døren. Byen har godt 500 indbyggere og er kendt for sit usædvanligt aktive foreningsliv. Her engagerer folk sig i den by, de bor i. 

 Sankthans

Foreningsliv og aktiviteter 

Derfor afholdes der også hvert år masser af fælles arrangementer – for eksempel høstfest, julefest, sankthans og majbøgfest, hvor sommeren danses ind. 

Og får du lyst til at være aktiv, kan du dyrke forskellige sportsgrene i byens egen idrætshal eller i en af nabobyerne. Eller hvad med at tage børnene med på en af Danmarks bedste naturlegepladser, som ligger lige ved siden af hallen? 

Uden for byen venter der masser af naturoplevelser. Tag for eksempel på skovtur i de nærliggende Siem Skove eller hyg dig ved bålet i naturområdet Galgebakken. 

Socialt bålarrangement

Indkøb, skole og børnehave 

Blenstrup har mange gode tilbud, her er skole, børnehaven Valhalla, dagligvareindkøb og ikke mindst et fællesskab helt i særklasse. 
Byrådet i Rebild Kommune har imidlertid besluttet at lukke skolen i Blenstrup fra sommeren 2024. Lokale kræfter har oprettet friskolen Sophie Amalie Skolen og den skal skal drives som en p
rivat skole fra efter sommerferien 2024. Læs mere på skolens hjemmeside Sophie Amalie Skolen. Man kan følge nyheder om privatskolen i den lukkede gruppe på facebook: https://www.facebook.com/groups/2382815341879118 eller følge med i den åbne gruppe: Blenstrup info

Til børnene er der kommunal dagpleje og private børnepassere samt børnehave. 

De daglige indkøb kan klares uden at krydse bygrænsen! 

 Købmanden

Du kan læse meget mere om Blenstrup på byens egen hjemmeside: www.blenstrupby.dk. 

Idræt og foreninger: Læs mere på www.forening.rebild.dk

Rebild Kommune: Læs mere på www.rebild.dk

Byen har en Facebookgruppe, som du finder her: https://www.facebook.com/groups/539722656163919