Spring over kort (Tryk Enter)

Grunde

Byggegrunde i Otterup - Stenløkkeparken, parcelhuse

NYT - UDBUD af den sidste parcelhusgrund i udstykningen med beliggenhed i Stenløkkeparken 22, 5450 Otterup udbydes til salg i perioden fra den 16. maj til den 6. juni kl.08:00.

I udbudsperioden kan du kun afgive købstilbud. Det er ikke muligt, at reservere grunden.

Hvis du vil byde på Stenløkkeparken 22, så skal du udfylde et .

Den udfyldte købstilbudsblanket bedes returnere til sikker post:grundsalg@nordfynskommune.dk

Når udbudsperioden er overstået, åbner og registrer kommunen alle indkomne købstilbud. Alle købstilbud håndteres fortroligt. Grunden sælges  til højestbydende ved at sende en bekræftelse via sikker mail.

Salg af kommunens byggegrunde sker efter bekendtgørelse nr. 396 af 3. marts 2021 om offentligt udbud ved salg af kommunens faste ejendomme. Det fremgår blandt andet heraf, at kommunen ikke er forpligtet til at sælge til den udbudte pris, og at kommunen kan forkaste alle tilbud. Tilbudsgiver er ikke afskåret fra at afgive et højere købstilbud end den fastsatte pris. Hvis du byder mindre end mindsteprisen, kommer dit tilbud ikke i betragtning.

Tal og fakta – det du får med i prissen:

Adresse:

Grund-størrelse

Pris kr. pr. m²

Grundpris (kr. inkl. moms)

Kloak-bidrag

Salgspris (kr. inkl. moms inkl. forsyninger)

Stenløkkeparken 22, 5450 Otterup

977 m2

325

317.525

74.675

392.200

OM OMRÅDET:

Stenløkkeparken ligger på den vestlige side af Otterup. Til den ene side ligger de åbne marker, til den anden side ligger byen med de mange muligheder.

Otterup har et alsidigt og driftigt handelsliv, med et bredt udvalg af forretninger. Her er dagpleje, vuggestuer, børnehaver, skoler, SFO og en privatskole.

Fra Otterup er der 8 km til en af Fyns bedste strande, Hasmark Strand. Der er musikskole- og ungdomsskoleundervisning, sportsklubber og en fiskerklub. Der er sportshaller og bowlingcenter.

Otterup ligger tæt ved unikke naturområder som Enebærodde og Hasmark Strand, hvilket rummer mange muligheder for vandhunde og naturelskere. Der er et rigt udvalg af stier og skove til skønne gåture.

Lokalplan 2016-11, Boligområde ved Stenløkkeparken er gældende for området. 

Købesummen indeholder moms, vand- og kloaktilslutningsbidrag, anlægsudgifter til vejanlæg og gadelys samt bidrag til arkæologiske undersøgelser.

Alle øvrige tilslutningsafgifter afholdes af køber direkte til de respektive forsyningsselskaber.

Etablering af forsyningsledninger i Stenløkkeparken
Vand - Otterup Vandværk
Kloak - VandCenterSyd

SALGSMATERIALE:

Reservere byggegrund her

Reservationsregler

Du kan købe grunden ved at udfylde, underskrive og sende Købsblanket til grundsalg@nordfynskommune.dk