Om grundsalg

Byggegrunde til salg

Drømmer du om at bo tæt på alt og stadig have "albuerum", bør du overveje at bosætte dig i Nordfyns Kommune.

I Nordfyns Kommune kan du bygge og bo, tæt på alt det, der tæller.

Med et samlet befolkningstal på knap 30.000 indbyggere er der masse af plads til både børnefamilier, singler og seniorer og her er bolig- og byggemuligheder til alle.

Kommunen er begunstiget af en fantastisk natur, Fyns længste kyststrækning på hele 154 kilometer, lækre sandstrande, grønne vidder, flotte skove og rigtige hyggelige byer. Samtidig er der hurtig adgang til storbyen Odenses mange tilbud, og man kan på den måde få det bedste af to verdener.

Vores mange lokalsamfund danner rammen om en tryg og aktiv hverdag for både børn og voksne, og der er aldrig langt til gode indkøbsmuligheder.

Nordfyns Kommune tilbyde gode idræts- og kulturfaciliteter og et højt serviceniveau i kommunens institutioner og skoler.

Som tilflyttere til Nordfyn vil I opleve, at alle muligheder er åbne, og at det er her, drømmene kan gå i opfyldelse.

Vi har attraktive byggegrunde mange steder i kommunen, hvor skov og strand kan komme til at ligge lige uden for vinduerne.

Find det sted, I synes passer bedst til jeres familie og byg jeres drømmehus. 

Vi byder dig derfor velkommen til Nordfyns Kommunes grundsalg, hvor du kan få et overblik over steder, størrelser og priser på grundene.

Få en byggegrund fremvist

Er du interesseret i en byggegrund, kan du henvende dig til Nordfyns Kommune eller en af de nordfynske ejendomsmæglere. Vi har indgået en samarbejdsaftale med de nordfynske ejendomsmæglere (se listen nedenfor). Ejendomsmægleren kan svare på alle dine spørgsmål, viser gerne udstykningerne frem og udarbejder købsaftale. Det koster ikke ekstra. Og så har de weekendåbent!

EDC Bogense - 64 81 19 13

EDC Søndersø - 64 89 11 02

EDC Otterup - 64 82 12 00

HOME Nordfyn - 64 82 42 32 

NordFynBo - 22 84 44 99

Nybolig Otterup - 64 82 16 34