Spring over kort (Tryk Enter)

Grunde
Boliggrunde i Ravnkilde - Kildebakken

Ravnkilde

I hjertet af Himmerland ligger Ravnkilde placeret med den smukkeste udsigt over enge, marker, ådale og Rold Skov. Her nyder byens knap 400 indbyggere, at de hver dag kan stå op til skøn natur lige uden for døren. 

 Ravnkilde gadekær

Foreningsliv og aktiviteter 

Du har alle muligheder for at være aktiv i Ravnkilde. Uden for byen ligger den dejlige Nørlund Skov, hvor der er masser af plads til løbeture eller hyggelige skovture med familien. 

Og selve byen har et yderst aktivt foreningsliv, hvor både børn og voksne kan være med – for eksempel har børnene i Ravnkilde deres helt egen børneteaterforening. Derudover kan byen også prale af en velfungerende skole og trafiksikre veje. Ravnkilde er et trygt sted for børn at vokse op. 

 Hest og rytter

Skoler og pasningsmuligheder  

Dagpleje, børnehave, skole og SFO finder du i den nærliggende by Haverslev. 

Indkøb  

I byen findes dagligvarebutikken Min Købmand - Ravnkilde. Derudover ligger motorvej E45 kun fem minutter væk, så du kan komme til områdets større byer på kort tid. 

 Ravnkilde købmænd

Idræt og foreninger: Læs mere på www.forening.rebild.dk 

Rebild Kommune: Læs mere på www.rebild.dk 

Byen har en gruppe på Facebook som kan findes her: https://www.facebook.com/groups/708906722524681  Se den fine film om Ravnkilde by, som lokalrådet i Haverslev Ravnkilde Lokalråd har fået lavet.