Spring over kort (Tryk Enter)

Grunde
Boliggrunde i Ravnkilde - Kildebakken
Nye grunde på vej

I løbet af foråret 2023 byggemodner vi yderligere fire grunde i Ravnkilde. Grundene ligger i udkanten af Ravnkilde by tæt ved dejlig natur og med kort afstand til skole og daginstitution.

Grundene forventes udbudt og byggeklare i foråret af 2023.

Send en mail til bech@rebild.dk, hvis du gerne vil have besked, når grundene kommer til salg.

35 % rabat aktuelt

Ravnkilde

I hjertet af Himmerland ligger Ravnkilde placeret med den smukkeste udsigt over enge, marker, ådale og Rold Skov. Her nyder byens knap 400 indbyggere, at de hver dag kan stå op til skøn natur lige uden for døren. 

 Ravnkilde gadekær

Foreningsliv og aktiviteter 

Du har alle muligheder for at være aktiv i Ravnkilde. Uden for byen ligger den dejlige Nørlund Skov, hvor der er masser af plads til løbeture eller hyggelige skovture med familien. 

Og selve byen har et yderst aktivt foreningsliv, hvor både børn og voksne kan være med – for eksempel har børnene i Ravnkilde deres helt egen børneteaterforening. Derudover kan byen også prale af en velfungerende skole og trafiksikre veje. Ravnkilde er et trygt sted for børn at vokse op. 

 Hest og rytter

Skoler og pasningsmuligheder  

Ravnkilde har Kommunal dagpleje, Ravnkilde børnehave og SFO, samt Haverslev-Ravnkilde Skole der har klasser til og med 6. klasse. Skolen har afdeling i både Ravnkilde og Haverslev. 

Indkøb  

I byen findes dagligvarebutikken Min Købmand - Ravnkilde. Derudover ligger motorvej E45 kun fem minutter væk, så du kan komme til områdets større byer på kort tid. 

 Ravnkilde købmænd

Idræt og foreninger: Læs mere på www.forening.rebild.dk 

Rebild Kommune: Læs mere på www.rebild.dk 

Byen har en gruppe på Facebook som kan findes her: https://www.facebook.com/groups/708906722524681  Se den fine film om Ravnkilde by, som lokalrådet i Haverslev Ravnkilde Lokalråd har fået lavet.