Byg dit drømmehus i Thisted Kommune og flyt til Thy. 

Her kan du realisere drømmen om et aktivt, trygt og godt liv midt i naturen. Her er plads, mangfoldige og aktive lokalsamfund, gode skoler, et levende handelsliv, et foreningsliv med noget for alle aldre og interesser, et rigt kulturliv og mulighed for en spændende karriere. 

Vi er omringet af storslået og enestående natur med nationalparkens grønne rum som en allestedsnærværende kulisse, hvor der både er plads til at finde ro og være aktiv 

I Thy vil vi fællesskabet og hinanden. Du finder nærvær og plads til ildsjæle og nye ideer, og vi glæder os til at byde dig og din familie velkommen.  

Find din boliggrund - klik her.

Find en erhvervsgrund til din virksomhed her hos os.  

I Thy har vi et stærkt og samarbejdende erhvervsliv. Her hylder vi skabertrangen. Vi vil lykkes, og vi er dygtige til at finde løsninger og få ting til at ske. 

Her er plads at boltre sig på, og ønsker du at udvide din virksomhed eller bygge nyt, tilbyder vi en lang række erhvervsområder.  Vi har erhvervsgrunde med plads til store armbevægelser og til iværksætteren med den nye idé til overkommelige priser. Vores erhvervsområder er udvalgt og placeret strategisk og infrastrukturen er tilpasset, så der også er mulighed for at imødekomme dine ønsker og behov. 

Vi prioriterer erhvervssagerne højt og tilbyder vores erhvervsservice fra henvendelse til dit projekt er i mål. 

Vi glæder os til at byde dig og din virksomhed velkommen. 

Find din erhvervsgrund - klik her.

Her annonceres nye og aktuelle udbud, både bolig- og erhvervsgrunde, med link til udbudsmateriale.