Grunde

Udstykning Søndersø - Pilegårdsvænget 

Søndersø ligger mindre end et kvarters kørsel fra Odense, og er alligevel beliggende i smukke omgivelser, og byder på muligheder for hyggelige oplevelser ude i naturen. Dallund Slot byder på en smuk park med en sø, der indbyder til en gåtur rundt om den.

Om området:

Byen byder på gode indkøbsmuligheder, et gymnasium samt musikskole- og ungdomsskoleundervisning. Derudover findes der også en vuggestue, dagpleje, børnehave, skole og SFO, alt sammen indenfor 2 kilometers afstand.

Søndersø byen har et godt foreningsliv med en lang række sportsaktiviteter. Byen kan desuden tilbyde et yderst driftigt erhvervsliv med en række prominente virksomheder.

NORDFYNS KOMMUNE ARBEJDER PÅ AT SKABE JERES NYE FREMTID I SØNDERSØ.

Velkommen til Nordfyn FRI.LUFT.LIV - Danmarks bedste friluftskommune for familier. Blev inspireret af kommunens dejlig natur og opsøge de nordfynske friluftsoplevelser på siden her: https://www.nordfynfriluftliv.dk/

Grundstørrelserne varierer fra 801 m2 til 961 m2 og sælges for minimumspris 313.986 kr. inkl. moms.

Minimumsprisen inkluderer anlægsudgifter til vejanlæg, gadelys samt kloaktilslutningsbidrag. Kloakstik er fremført til skel ved parcellen. Alle øvrige tilslutningsafgifter afholdes af køber direkte til de respektive forsyningsselskaber.

Reserver byggegrund her

Salgsmateriale:

Salgsbetingelser - Pilegårdsvænget

Lokalplan nr. 2014-4 - boliger ved Nordmarksvej i Søndersø

Principtegning for placering af stikledninger