Spring over kort (Tryk Enter)

Grunde

Udstykning Veflinge, Frederiksberg Have

Grundstørrelser fra 850 m² til 1.200 m². 

Købesummen indeholder moms, vand- og kloaktilslutningsbidrag. Alle øvrige tilslutningsafgifter afholdes af køber direkte til de respektive forsyningsselskaber 

Om området:

Med ca. 20 km til Odense Banegårdscenter og 11 km til motorvejstilkørsel i Vissenbjerg, ligger den hyggelige by Veflinge rigtig godt placeret i det nordfynske landskab.

Byen Veflinge er den 5. største by på Nordfyn – en by med et stærkt lokalsamfund og en stærk fællesånd. De er med BLUP – bæredygtig lokal udviklingsproces – og arbejder i fællesskab med ”det bæredygtige lokalsamfund” og med bekæmpelse af klimaforandringerne.

De arbejder, ligesom mange andre mindre byer, med fastholdelse af deres lokale indkøbsmuligheder, med forskønnelse af deres by, med bosætning etc. Læs meget mere om den aktive by her:  http://www.veflingeportalen.dk/ 

Veflinge Gymnastik- og Idrætsforening har masser af gode tilbud til børn såvel som voksne – spinning, zumba-fitness, badminton, løbetræning og en masse andre spændende ting. Veflinge har også en multibane, som benyttes flittigt af mange af byens borgere. Der er helt sikkert også noget for dig.

Der er naturligvis også mulighed for at få dagligdagen til at fungere for familiens yngste – der er både dagpleje, børnehave, skole og SFO. Alt sammen indenfor 1,5 kilometers afstand. 

Veflinge er ikke en by man bare kører igennem på vej til en anden by – Veflinge er en by, man kører til. Og fordi du slipper for den gennemkørende trafik, ja så er Veflinge et ret trygt sted at færdes. 

I Veflinge kan du nyde naturens ro og fællesskab samtidig med, at der er kort afstand til både Odense og motorvejen.

Har du lyst til at høre mere om Veflinge og udstykningen i Frederiksberg Have, så er du mere end velkommen til at kontakte os.

Læs mere om Veflinge her: www.visitnordfyn.dk og få endnu mere inspiration til at flytte til Veflinge her: http://www.veflingeportalen.dk/ 

NORDFYNS KOMMUNE ARBEJDER PÅ AT SKABE JERES NYE FREMTID I VEFLINGE.

Velkommen til Nordfyn FRI.LUFT.LIV - Danmarks bedste friluftskommune for familier. Bliv inspireret af kommunens dejlige natur og opsøg de nordfynske  friluftsoplevelser på siden her: https://www.nordfynfriluftliv.dk/

Salgsmateriale:

Reserver byggegrund  her (Log ind med MitID) - det er ganske gratis og uforpligtende!

Læs mere:

Veflinge