Spring over kort (Tryk Enter)

Grunde

Ny udstykning!

Nordfyns Kommune udbyder 6 nye attraktive parcelhusgrunde i det nye boligområde i Norgesvej i Bogense. Udstykningen ligger i tæt tilknytning til byens nyeste boligområde – Norgeskvarterer som grænser til Tromsøparken, Stavangerparken, Bodøparken og Norgesvej. 

Grundstørrelserne varierer fra 1.250m2 til 1.345mByggegrundene udbydes til en mindstepris på 311,00 kr. pr. m² inkl. moms, ekskl. tilslutningsafgifter.

Mindsteprisen inkluderer anlægsudgifter til vejanlæg og gadelys. Kloak-, el-, vand-, fiber og fjernvarmestik er fremført til skel ved parcellen.

Om området og Bogense:

Bogense er Fyns mindste købstad, men til gengæld en af Danmarks hyggeligste købstæder. Her er gode indkøbsmuligheder og gode trafikale forbindelser mod Odense.

I Bogense er der både dagpleje, vuggestue, børnehaver, skoler, SFO’er og fritidsklubber. Der er musik- og ungdomsskoleundervisning.

I løbet af året er der også en lang række kulturelle og sociale arrangementer. Bl.a. Rosenfestivalen i august måned er meget berømt.

Du kan læse mere om Bogense: www.visitnordfyn.dk

NORDFYNS KOMMUNE ARBEJDER PÅ AT SKABE JERES NYE FREMTID I BOGENSE.

Velkommen til Nordfyn FRI.LUFT.LIV - Danmarks bedste friluftskommune for familier. Bliv inspireret af kommunens dejlig natur og opsøge de nordfynske  friluftsoplevelser på siden her: https://www.nordfynfriluftliv.dk/

SALGSMATERIALE:

Reserver byggegrund  her (Log ind med NemID) - det er ganske gratis og ufopligterne!

Du kan købe grunden ved at udfylde, underskrive og sende Købsblanket til grundsalg@nordfynskommune.dk

RELEVANTE BILAG FOR UDSTYKNINGEN:

For handlen gælder i øvrigt følgende vilkår: Det forventes, at parcellen er klar til overtagelse, når området er byggemodnet og parcellen er registreret ved Geodatastyrelsen:  Byggemodningen forventes at være færdig senest 1. januar 2022.

 Parcellen forventes at være registreret ved Geodatastyrelsen omkring november/december 2021.

NYT - Byggemodningen er påbegyndt! 

Den 7. oktober 2021 har Borgmester Morten Andersen taget første spadestik til byggemodning af det nye boligområde ved Norgesvej i Bogense.

6 nye parcelhusgrunde udbydes til salg i efteråret 2021 med overtagelse i januar 2022.

1. spadestik 7.10.2021 ved Borgmester Morten Andersen

Dronebillede af udstykningen